‘Simons werd aangeboden bij Ajax, maar club zag af van transfer’

Xavi Simons werd door PSV tot ieders verbazing opgepikt bij Paris Saint-Germain en zijn transfer naar Eindhoven is een schot in de roos gebleken. Het had echter heel anders kunnen lopen, zo zou de middenvelder aangeboden zijn geweest bij Ajax. Dit weet Mike Verweij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf te vertellen.

Volgens Verweij zag de club echter af van de diensten van de middenvelder. “Zijn zaakwaarnemers hebben hem ook in Amsterdam aangeboden, maar daar zagen ze dat niet zitten.”  Verweij kan zich deels vinden in deze beslissing. “Je hebt hem nog niet heel veel aan het werk gezien op het allerhoogste niveau, aan de andere kant vertegenwoordigde hij ook de jeugdelftallen van het Nederlands elftal en had je hem ook wél kunnen zien. Dat heeft Ajax verkeerd ingeschat.”

Mogelijke terugkeer naar Franse hoofdstad

De middenvelder beschikt momenteel over een marktwaarde van zo’n 18 miljoen euro en ligt nog tot medio 2027 vast in Eindhoven, tenzij Paris Saint-Germain in de zomer een optie licht om hem terug te halen naar Parijs. In het overeengekomen contract staat namelijk een clausule waar de Franse topclub Simons voor 12 miljoen euro kan kopen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl