ZIEN! In dit superluxe privéjet vliegt het Nederlands elftal naar Qatar!

Het Nederlands elftal vertrekt dinsdagmiddag 15 november naar Qatar om zich daar te focussen op het Wereldkampioenschap, waar Oranje op maandag 21 november haar eerste wedstrijd tegen Senegal speelt. Louis van Gaal, zijn staf en zijn spelers verplaatsen zich naar Qatar middels een privéjet, een ultra-luxe Airbus A321neo en dit vervoersmiddel is van alle gemakken voorzien!

Dit is het vliegtuig waarmee de WK-selectie naar Qatar vliegt

De KNVB heeft bij het Franse La Compagnie een Airbus A321neo gehuurd om de selectie comfortabel in Qatar te krijgen. Het hele toestel is uitgevoerd in business-class. Dit betekent onder meer dat er in plaats van de gebruikelijke 220 plaatsen slechts 76 stoelen geplaatst zijn in een 2-2 opstelling. Om te rustten kunnen de stoelen volledig plat, waardoor een bed van 1 meter 92 lengte ontstaat. Ook is het toestel voorzien van WiFi. Dankzij een VR-presentatie van de vliegtuigmaatschappij kan je zelf ontdekken hoe luxe de Oranje-mannen aan boord toeven.

Tekst gaat verder onder de video

Opmerkelijke intestructie van Louis van Gaal

Natuurlijk gaat er met de selectie een enorme hoeveelheid materiaal mee. Om problemen en wachttijden te voorkomen heeft bondscoach Louis van Gaal een opmerkelijke instructie aan zijn selectie gegeven. Zij moeten hun voetbalschoenen en indien nodig keepershandschoenen meenemen in de handbagage. De bondscoach wil namelijk direct na landing een uitlooptraining organiseren.