Feyenoord-fans schrikken van wanvertoning tegen Osasuna: 'Hoop werk te verrichten voor Slot in een week tijd'

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Osasuna loopt allesbehalve gesmeerd. De ploeg van Arne Slot kwam door een knullige actie van Justin Bijlow op een 0-1 achterstand, waarna het een kwart later aan de thee kon. Op sociale media schrikken Feyenoord-fans van de wanvertoning.

Uiteindelijk verloor Feyenoord de oefenwedstrijd met 1-2. Cole Bassett maakte in de 88e minuut de 1-1, waarna Kike Barja in de blessuretijd van de tweede helft de 1-2 maakte.

Feyenoord verscheen met nieuwkomers Jacob Rasmussen, Sebastian Szymański, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Oussama Idrissi en Danilo aan de aftrap. Ook was er plek voor Justin Bijlow, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi en Fredrik Aursnes. Na rust kwamen Jens Toornstra, Patrik Walemark en Alireza Jahanbakhsh binnen de lijnen voor Pedersen, Dilrosun en Idrissi.