Degradatie lijkt onvermijdelijk voor ADO Den Haag: "De kans is heel klein, laat dat duidelijk zijn"

ADO Den Haag verkeert op zijn zachtst gezegd in zwaar weer. Wegens de nederlaag (0-3) tegen Fortuna Sittard is degradatie uit de Eredivisie bijna een feit. Hoewel Marko Vejinovic nog strijdbaar is, heeft Ricardo Kishna minder vertrouwen in handhaving.

'De kans is heel klein'

De oud-Ajacied stond na de verloren wedstrijd tegenover de camera van ESPN: "Hoeveel hoop er nog is? Niet veel meer. We staan acht punten achter met nog vier wedstrijden, dus ik ga hier niet staan en zeggen dat we erin blijven. Natuurlijk moeten we het geloof erin houden, maar dat de kans heel klein is moge duidelijk zijn", aldus Kishna.

Marko Vejinovic zegt geloof te houden in handhaving: "Zou jij het nu opgeven? Of jij, zou jij het opgeven?", vraagt de verslaggever van ESPN. "Nee, dus dan is het een stomme vraag die je nu stelt. Daar ga ik ook niet op antwoorden. Dan weet je m'n antwoord al."

Vejinovic is gefrustreerd wegens het feit dat ADO meer verdiende tegen Fortuna Sittard: "Ik denk dat we een penalty moesten krijgen in de eerste helft. Die geven ze niet. Dat is al een paar keer gebeurd tegen ons, ook tegen Willem II. Dan had je de wedstrijd kunnen kantelen, dat is gewoon klote. We willen daar niet te veel naar kijken, maar op een gegeven moment wordt het frustrerend."