Fabrizio Romano bevestigt interesse van Manchester United in Malacia

Tyrell Malacia staat op het verlanglijstje van Erik ten Hag. De trainer ziet hem graag naar Manchester komen, zo bevestigt transfergoeroe Fabrizio Romano. Eerder werd bekend dat Olympique Lyon interesse zou hebben in de linksachter van Feyenoord. Daarmee is Manchester United de tweede club die zich heeft gemeld voor de diensten van Malacia.

Volgens Romano is Ten Hag al langer onder de indruk van de verdediger en wil hij hem aankomende zomer naar Manchester halen. Er is volgens hem nog geen sprake van onderhandelingen tussen beide partijen. De transferexpert wist ook te melden dat er nog diverse andere clubs in de markt zijn voor de verdediger, waaronder Olympique Lyon.

Hoge transfersom

Feyenoord zou willen luisteren naar biedingen op de verdediger. De club uit Rotterdam kan met de verkoop van Malacia namelijk een mooi bedrag ophalen. Zijn waarde zou worden geschat op zo’n 20 miljoen euro door Feyenoord. Mocht Malacia inderdaad voor 20 miljoen vertrekken, dan wordt hij de duurste uitgaande Feyenoord-transfer ooit. Dat record staat nu nog op naam van Dirk Kuyt (18 miljoen).

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Erik ten Hag naar Manchester United’

VIDEO: Manchester United-fans gaan los op nieuw lied over Ten Hag

Ten Hag en United mogen in aanloop naar Ajax-wedstrijden geen contact hebben

Vijf mogelijke versterkingen voor het Manchester United van Erik ten Hag

‘Van der Gaag ziet af van opvolging Ten Hag en kiest ook voor Manchester United’

Dit is wat Erik ten Hag gaat verdienen bij Manchester United

Ten Hag blikt terug op bekerfinale: ‘PSV viert het als hoofdprijs, dat zie ik als compliment voor Ajax’