Aanvaller van PSV is gewild: "Staat hoog op lijstjes van Milaan tot Leipzig"

Volgens clubwatcher Rik Elfrink zijn er veel clubs geïntereseerd in Johan Bakayoko. De Belgische rechtsbuiten maakte afgelopen seizoen zijn doorbraak in Eindhoven én het Belgische nationale elftal en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Europese topclubs.

Bosz wil hem behouden

"PSV-aanvaller Johan Bakayoko staat van Leipzig tot Milaan op lijstjes en zeker niet op nummer 67, maar morgen meldt hij zich 'gewoon' bij PSV." Zo opent Elfrink zijn tweet. De cubwatcher weet dus te melden dat er aan Bakayoko getrokken wordt, maar volgens hem zal PSV niet zo maar happig worden op een transfer. De Belg komt nog voor in de plannen van Peter Bosz.

Flink bedrag

"Hij is opgenomen in het bouwwerk voor dit seizoen en met een contract tot 2026 moeten clubs met interesse een enorme zak geld meebrengen", besluit Elfrink zijn tweet. Een half jaar geleden bood Paris Saint-Germain nog vijftien miljoen euro op Bakayoko. PSV ging toen echter niet akkoord, waarna de Belgische vleugelaanvaller zijn contract verlengde. Het toenmalige bedrag lijkt nu te weinig voor de Eindhovenaren.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers