Feyenoord mist zestal spelers in oefenduel tegen Benfica

Feyenoord speelt nog twee keer een oefenduel voor het mag aantreden in de finale van de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Op zondag 28 juli om 21.00 speelt het eerst tegen Benfica, voor die wedstrijd mist Priske zes man. 

De Rotterdammers waren afgelopen tijd in het Oostenrijkse Saalfelden voor een trainingskamp. Ze reizen vanuit daar direct door naar Lissabon. Priske kon al geen beroep doen op Gijs Smal, Julián Carranza en Quinten Timber door blessureleed. Vanuit Oostenrijk is er nog een drietal aan spelers afgehaakt voor de vriendschappelijke pot. Het gaat om Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell en Calvin Stengs, zij zijn teruggestuurd naar Nederland om hier een apart programma af te werken. Wanneer Priske weer over het zestal beschikt is nog onbekend. 

Na het duel tegen Benfica gaat Feyenoord nog één keer spelen voor de finale zal plaatsvinden. In eigen huis komt AS Monaco op bezoek, op 31 juli om 19.30. Hierna zal het volledig de focus gaan leggen op de finale in het Phillips Stadion. 

Voordat het nieuwe seizoen 2024/25 van start gaat staan er nog een aantal oefenduels op het programma voor de overige Eredivisieclubs. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers