Breaking news: Amerikanen investeren 200 miljoen in Feyenoord

Feyenoord is met goed nieuws begonnen aan de maand april. De Rotterdammers kregen een definitief jawoord van Amerikaanse investeerders. Zij geven de Stadionclub een kapitaalinjectie ter waarde van 200 miljoen euro. 

Met dit geld kan Feyenoord aan de slag met het nieuwe stadion. Project Feyenoord City is al jaren een pijnpunt bij de club uit Rotterdam-Zuid, want Het Legioen voelt helemaal niets voor dit plan. Volgens hen zijn Feyenoord en De Kuip onlosmakelijk van elkaar verbonden en is een eventuele verhuizing geen optie. De clubleiding wil echter een nieuw stadion gaan bouwen en ziet een heel andere toekomst voor zich.

Arne Slot hoopt dat er ook nog budget wordt vrijgemaakt voor de selectie van de Rotterdammers. Hij heeft namelijk een aantal posities die nog ingevuld moeten worden met het oog op volgend seizoen, maar of het geld ook ter beschikking van Arnesen komt, moet nog blijken. 

Uitleg Feyenoord City

(TEKST GAAT VERDER ONDER VIDEO)

Dit was een grapje natuurlijk, 1 april. Maar wil jij je vriend/vriendin/vader/moeder etc. etc. ook even dollen? Like en verspreid dan dit bericht... 1 x per jaar mag dit.

Feyenoord-doelman vertrekt