'Feyenoord-target op weg naar Franse competitie'

Riechedly Bazoer staat opnieuw op het lijstje van Olympique Marseille, zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. Dit is echter niet de eerste keer, want vorig jaar wilde de Franse topclub zich ook al versterken met de veelzijdige Nederlander.

Bazoer speelde drie jaar bij Vitesse en loopt nu transfervrij de deur uit in Arnhem. Dat geeft hem de mogelijkheid om zelf zijn toekomst te bepalen. Eerder werd gemeld dat er twee ploegen uit de Franse competitie geïnteresseerd waren in de verdediger annex middenvelder, maar nu komt de Italiaan met Marseille. Er is nog geen akkoord, maar de twee partijen praten met elkaar over een eventuele overstap.

Het is echter niet de enige optie van de Fransen, want hij is één van de spelers die op het lijstje staan. Welke en hoeveel andere kandidaten er zijn, is nog niet bekend. Eerder leek Bazoer nog een binnenlandse transfer te maken naar Feyenoord, maar dat lijkt nu definitief van de baan. Het heeft er alle schijn van dat Bazoer voor de derde keer, na FC Porto en VfL Wolfsburg, aan een Europees avontuur gaat beginnen.