Vincent Janssen gooit hoge ogen in bekerwedstrijd: "Wat een ongelofelijke wereldspeler"

Vincent Janssen had gisteren een groot aandeel in de overwinning van Royal Antwerp op Union Saint-Gilles (1-0, Antwerp w.n.s.). De Nederlandse spits zorgde voor het enige doelpunt bij de thuisploeg waardoor zijn team er een verlenging en penalty's uit wist te slepen. Daarin waren zij te sterk voor Union en behaalde het de bekerfinale.

Royal Antwerp verloor de eerste halve finale met 1-0 van Union Saint-Gilles, dus het had donderdagavond een goed resultaat nodig om de bekerfinale te bereiken. Na iets minder dan een uur spelen stond de 0-0 nog op het scorebord, totdat Vincent Janssen achter een vrije trap ging staan.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Penalty's

Door deze fantastische vrije trap kwam Royal Antwerp op voorsprong. Deze behield het tot aan de penaltyreeks. Daarin was de Nederlander de eerste die achter de bal ging staan, maar Janssen wist niet te scoren. Desondanks was zijn team de betere in het nemen van strafschoppen, waardoor Union verslagen werd. De fans van de ploeg van Mark van Bommel waren door het dolle heen na het halen van de finale en waren het unaniem eens over wie de beste speler was aan hun kant.

Bekijk hieronder de lovende reacties over Vincent Janssen:

"Aan de kant van Antwerpen opnieuw een sterke prestatie van de beste Belgische ploeg van het moment. Janssen is echt een topspeler, wat de 17-jarige Vermeeren doet is ongelofelijk, en Zeno Van den Bosch is onberispelijk geweest in de plaats van Alderweireld."

Feyenoord-doelman vertrekt