Binnenkijken: De schitterende villa van Luuk de Jong in hartje Eindhoven

Luuk de Jong keerde vorig jaar terug bij PSV. De 32-jarige aanvaller werd als een held ontvangen en meteen tot aanvoerder gepromoveerd. In Eindhoven is het goed vertoeven voor De Jong, zo kocht hij recentelijk een schitterende villa in het centrum van de stad.

De Jong heeft in zijn carrière flink wat geld verdiend dankzij zijn avonturen in Duitsland, Engeland en Spanje. In Eindhoven kocht de spits recentelijk een villa voor een bedrag van 1,7 miljoen euro. Voetballershuizen.nl komt met deze informatie en foto’s van zijn prachtige huis. Met een woonoppervlak van 301 vierkante meter beschikt De Jong over genoeg ruimte voor zijn vrouw en twee kinderen.

De villa beschikt over drie woonlagen plus kelder met negen kamers, waaronder zes slaap- en vier badkamers. In de tuin kan familie De Jong genieten met twee terrassen, waarvan er één overdekt is. Daarnaast beschikt de villa nog over een grote vrijstaande garage. Ben jij benieuwd hoe de miljoenenvilla eruitziet? Ga dan naar voetballershuizen.nl.

Wellenreuther pakt 50 jaar record
Duurste Nederlandse voetballers