Opmerkelijk gerucht: 'Feyenoord wil Calvin Stengs snel naar De Kuip halen'

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord een nieuwe poging gaat wagen om Calvin Stengs naar De Kuip te halen. De 23-jarige aanvallende middenvelder zou op huurbasis naar De Kuip moeten komen. Stengs vertrok een jaar geleden voor circa vijftien miljoen euro van AZ naar OGC Nice, maar overtuigen deed hij niet in Frankrijk.

In 24 duels was hij goed voor slechts één goal en één assist. Feyenoord zag deze zomer Cyriel Dessers, Reiss Nelson en Bryan Linssen vertrekken en dus kan de selectie van Arne Slot nog wel wat aanvallende kwaliteit gebruiken. Slot werkte eerder met Stengs samen bij AZ. Het is niet voor het eerst dat Feyenoord een poging waagt om de schoonzoon van Frank de Boer naar De Kuip te halen, want toen hij bij AZ speelde, hadden de Rotterdammers ook al interesse.

Gecompliceerde deal

Het Algemeen Dagblad meldt wel dat er nog wat haken en ogen aan een eventuele huurdeal zitten. Of Nice uberhaupt wil meewerken aan een tijdelijke transfer is nog maar de vraag en Stengs zou zelf ook flink wat salaris moeten inleveren.

Laatste update