Sergio Ramos ziet Matthijs de Ligt als mogelijke opvolger bij Real Madrid

Sergio Ramos is al jaren dé man in de verdediging bij Real Madrid. Toch komt er een moment dat de Spanjaard stopt met voetballen. De 33-jarige verdediger weet dat er dan een vervanger voor hem moet komen en zelf ziet Ramos die in Matthijs de Ligt.

Wie zou de nieuwe Ramos bij Real Madrid kunnen worden? Dat is de vraag die het Mexicaanse TUDN stelde aan de verdediger. "Het is nooit goed om spelers met elkaar te vergelijken. Real Madrid beschikt over een uitstekende jeugdopleiding en je moet proberen een Spaanse basis te behouden", reageerde Ramos daarop. "Er zijn ook veel goede spelers op de markt die Real Madrid kan vastleggen. Matthijs de Ligt is een speler met een grote toekomst voor zich. Hij heeft ervaring nodig, maar is absoluut een speler voor de toekomst."

Gespaard

De Ligt maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Juventus, dat maar liefst 75 miljoen voor hem betaalde. In Italië heeft de Oranje-international al heel wat goede dingen laten zien, maar ook minder goede. Tijdens het Champions League-duel van woensdagavond, tegen Bayer Leverkusen, zal De Ligt niet in actie komen. Hij wordt gespaard.