Feyenoord nadert akkoord met nieuwe assistent-trainer

Feyenoord gaat het komende seizoen starten met een nieuwe bezetting langs het veld. De nieuwe trainer, Brian Priske, mocht zijn oude staf niet meenemen naar Rotterdam. In de zoektocht naar een nieuwe assistent lijkt er nu een serieuze kandidaat in de naam van Björn Hamberg.

Wie is Björn Hamberg?

Het Zweedse medium Aftonbladet kwam meld dat Feyenoord een akkoord nadert met de 39-jarige Zweed. 1908.nl heeft het verhaal inmiddels bevestigd. Wat opvallend is aan de mogelijke komst van Hamberg, is dat hij bij Swansea City, Brighton & Hove Albion en Chelsea fungeerde als rechterhand van Graham Potter. Laatstgenoemde was de andere kandidaat voor het trainerschap bij de Rotterdammers. Potter is uiteindelijk niet aangesteld maar het lijkt er dus op dat zijn rechterhand wel over gaat komen naar De Kuip.

Meerdere namen op verlanglijstje

Zoals eerder bekend was kon Priske zijn oude staf niet meenemen, dus is de zoektocht naar nieuwe assistent-trainers nog volop gaande. De verwachting bij Feyenoord is dat na het aanstellen van Hamberg, Priske nog één naam gaat toevoegen aan zijn staf. Er werden naast Hamberg al andere namen genoemd voor de functie.

Feyenoord-doelman vertrekt