Feyenoord-fans zien transfertarget club volgen op Instagram: 'Echt loco als die komt'

Feyenoord zou de ontwikkelingen rond Igor Paixão volgen. De Rotterdammers leken door de hoge vraagprijs weinig kans te maken. Toch lijk Paixão de club zelf niet te zijn vergeten. Via Instagram zagen oplettende Feyenoord-fans ineens dat de aanvaller hun club is beginnen te volgen op Instagram.

De 22-jarige Paixão staat sinds de winter van 2020 onder contract bij de Braziliaanse club Cortiba FC. Ondanks dat zijn marktwaarde slecht wordt geschat op achthonderdduizend euro, zou zijn club de hoofdprijs vragen voor de aanvaller. 

Eerder wist 1908.nl al te melden dat de vraagprijs van Paixão door de hevige concurrentie uit Portugal te duur bleek. De transfergeruchten rond Paixão zakte wat af, totdat de aanvaller op sociale media Feyenoord begon te volgen. Op sociale media reageren Feyenoord-fans gehyped op de actie van Paixão.  Zo klinkt het 'Wordt echt loco als die komt', 'Maak me gek' en 'Dit zo TE mooi zijn. Echt een geweldige voetballer.' Het is nog maar de vraag of Feyenoord écht voor de Braziliaan gaat.