'Manchester United wil Tyrell Malacia voor neus Olympique Lyon wegkapen'

Een vertrek van Tyrell Malacia lijkt zo goed als zeker. Waar de speler op weg leek naar Olympique Lyon, meldt transferexpert Fabrizio Romano nu dat Manchester United de linksback voor de neus van de Franse club probeert weg te kapen. Clubwatcher Martijn Krabbendam bevestigt de interesse van United en meldt dat Feyenoord en United een akkoord hebben bereikt.

De transfersoap rondom Malacia blijft aanhouden. Een vertrek naar Olympique Lyon leek rond, maar Feyenoord verlangt een hogere vaste transfersom voor de linksback. De hernieuwde interesse van Manchester United kan de prijs voor de Oranje-international aardig opdrijven. Een opvallend detail is dat Malacia dezelfde zaakwaarnemer heeft als Frenkie de Jong, die ook in verband wordt gebracht met een transfer naar Manchester United.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl