Dit is wat Feyenoord nu al heeft verdiend in de Conference League

Feyenoord staat door twee overwinningen op FK Partizan in de kwartfinale van de Conference League en treft nu opnieuw Slavia Praag. De Rotterdamse club ontvangt hiervoor een bonus van één miljoen euro van de UEFA. Een goed moment om te kijken hoeveel geld er dit seizoen is toegevoegd aan de Rotterdamse bankrekening.

Startpremie en coëfficiëntenbonus

De overwinningen in de voorrondes tegen FC Drita, FC Luzern en Elfsborg zorgden voor een bedrag van 300.000 euro. Voor het behalen van de groepsfase verdiende Feyenoord al 2,94 miljoen euro. Dit was een lekkere startbonus voor de ploeg van Arne Slot, die ook nog eens een coëfficiëntenbonus van 1,09 miljoen euro kreeg. 4,33 miljoen euro stond er dus al op de bankrekening van de Rotterdammers en dat was alleen voor het winnen van de kwalificatierondes.

Wedstrijdenpremies

Feyenoord won vier duels in de groepsfase en speelde twee keer gelijk. Hierdoor verdiende  het 2,66 miljoen euro. Twee miljoen euro per overwinning en 332.000 euro voor elk remise. Ook werd Feyenoord groepswinnaar, wat ook een lekkere bonus opleverde, namelijk 650.000 euro. Door het behalen van de laatste zestien werd er nog een extra bedrag van 600.000 euro toegevoegd op de bankrekening. Nu de Rotterdammers de kwartfinale hebben behaald komt er nog een bonus van één miljoen euro bij.

Market pool en recettes

Op de bankrekening komen ook nog de bedragen van de kaartverkopen en inkomsten van de horeca in de Kuip bij, maar het is nog niet zeker hoeveel dit is. Net als het bedrag dat de UEFA betaalt met de market pool. De schatting is dat de club uit Rotterdam zo’n 500.000 euro heeft gekregen. Verder verdiende Feyenoord aan de volle Kuip. Per vol thuisstadion krijgt de club twee miljoen euro. Nu heeft het stadion één keer wegens corona leeggestaan, waardoor het gehele inkomen van Feyenoord nu op 15,41 miljoen euro staat.

Stel dat Feyenoord de halve finale haalt, komt er ook nog eens een bonus van twee miljoen euro binnen. Mochten de Rotterdammers de Conference League winnen, ontvangt de club een bedrag van vijf miljoen euro. Haalt de club de finale, maar wordt die verloren, krijgt de verliezend finalist drie miljoen euro.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl