'Oud-Ajacied op radar van PSV'

PSV zou denken aan Anwar El Ghazi, die op een zijspoor lijkt beland in Engeland. Een half jaar geleden vertrok de aanvaller nog op huurbasis naar Everton, dat hem niet definitief overnam van Aston Villa. De 2-voudig international zou nu voor een terugkeer naar Nederland kunnen staan.

Zo weten diverse binnenlandse media te melden dat El Ghazi door PSV als interessante optie wordt geschouwd. De ploeg van Ruud van Nistelrooy zou El Ghazi als mogelijke vervanger van de geblesseerde Noni Madueke zien. El Ghazi kwam tussen 2104 en 2017 uit voor Ajax, waar de aanvaller in 99 wedstrijden goed was voor 23 doelpunten en zestien assists.

In 2017 verkocht Ajax de aanvaller voor zeven miljoen euro aan Lille. Anderhalf jaar later dwong El Ghazi een transfer naar de Premier League. Na een succesvolle huurperiode bij Aston Villa, volgde in 2019 een definitieve overstap naar de Engelse club. Afgelopen winter haalde Everton de Oranje-international op huurbasis binnen, waar hij na een trainerswissel geen potten wist te breken.