Scheidsrechter bij Feyenoord - FC Midtjylland volledig kapotgemaakt: "Wat een clown is dit!"

De Sloveen Rade Obrenovic is donderdagavond de scheidsrechter bij Feyenoord - FC Midtjylland en de kans dat hij een goede beoordeling van de UEFA krijgt, is niet heel groot.

De leidsman laat de wedstrijd op sommige momenten ontsporen, fluit onnodig vaak en gaat flink in de fout bij de gelijkmaker van FC Midtjylland (2-2). In de herhaling is duidelijk te zien dat Orkun Kökcü de bal speelt, maar Obrenovic geeft FC Midtjylland een vrije trap waar de 2-2 uit valt. Bovendien telt hij slechts drie minuten blessuretijd bij, terwijl het spel flink stil lag. Op social media zijn Feyenoord-fans helemaal klaar met hem: "Dit is de allerslechtste scheidsrechter ooit."