Gewilde Feyenoord-trainer: ‘Interesse is heel concreet’

Sipke Hulshoff geniet volop interesse van diverse clubs uit de Eredivisie. De trainer van de beloftenploeg van Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen. Feyenoord wil Hulshoff dan ook graag behouden. De club uit Rotterdam heeft hem de mogelijkheid gegeven om volgend seizoen als assistent-trainer van Arne Slot aan de slag te gaan. In de podcast sportcast van Omrop Fryslan praat Hulshoff over de huidige situatie en zijn toekomst.

Eerder werd Hulshoff al gelinkt met Go Ahead Eagles, waar trainer Kees van Wonderen na dit seizoen vertrekt. Ook SC Heerenveen werd genoemd. Sparta Rotterdam en Heracles Almelo zijn twee andere clubs die op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Een van die clubs wil hem graag aanstellen, vertelt hij. “Het is heel concreet, maar ik wil er verder niet teveel over zeggen. Wat ik wel kan zeggen, is dat Heerenveen op dit moment niet speelt.”

Toekomst

Hulshoff moet nog beslissen wat hij gaat doen na de zomer. "Of het nou het hoofdtrainerschap is in de Eredivisie of het assistentschap bij een topclub, beide zijn heel erg uitdagend. De tijd zal leren wat er ik in de toekomst ga doen. Ik maak mijn keuze op gevoel.” Technisch directeur Frank Arnesen  laat weten dat Hulshoff vrij is om te gaan. “Hij mag een keuze maken. Als er iets komt in de Eredivisie gaan we niet in de weg liggen. We willen hem heel graag houden en zijn in gesprek met hem. Ik hoop dat we binnenkort een ja krijgen zodat hij volgend seizoen kan overstappen naar het eerste elftal.”

Feyenoord-doelman vertrekt