Conclusies verbonden aan 'actie Feyenoord': "Daarom gaat Slot in de zomer weg denk ik"

De naam van Jon Dahl Tomasson zong afgelopen week rond in De Kuip en dat is niet zonder reden, zo meldt VI-journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. Hij ving het nieuws op en verbindt daar direct conclusies aan: "Dat Feyenoord bezig is met een opvolger zegt natuurlijk wel wat," laat hij bij ESPN weten.

Krabbendam voorspelt dat Slot in de zomer alsnog naar de Premier League vertrekt: "Ik denk dat hij weggaat. Deze zomer zijn er vijftien nieuwe spelers gekomen (acht basis) en zijn frustratie is hoog. De interesse uit Engeland is er. Leeds United heeft een trainer tot het einde van het jaar. Het zou mij niet verbazen als die club in de zomer terugkomt. Ik denk dat hij vertrekt."

Als Jan Joost van Gangelen vervolgens vraagt of Champions League-voetbal met Feyenoord de zaak niet verandert, blijft Krabbendam stellig: "Ik denk dat de Premier League toch aantrekkelijker is dan Champions League-voetbal met Feyenoord. Het is niet voor niets dat Feyenoord al bezig is met een opvolger. De naam van Tomasson zingt hier echt rond. Hoewel Champions League het hoogste is, gaat hij toch weg. Dat is mijn voorspelling."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers