'Feyenoord onder de indruk van jeugdinternational uit Eredivisie'

Feyenoord heeft in de thuiswedstrijd tegen Vitesse goed gekeken naar één van de aanvallers uit Arnhem, zo vertelt Martijn Krabbendam. De journalist van Voetbal International weet te melden Million Manhoef een goede beurt heeft gemaakt bij de Rotterdammers.

Dat doet hij uit de doeken tijdens de Derde Helft Podcast. Het gaat over de gang van zaken in Arnhem en de financiële problemen van de club uit Gelderland. Manhoef staat nog niet op het verlanglijstje van de Stadionclub, maar gezien de situatie kan hij een interessante optie worden. "Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord. Ze zeiden meteen: dat is een goede speler."

Krabbendam adviseert om zeker een poging te wagen om de jeugdinternational in te lijven. "Ik zou zo'n speler wel halen. Fit, snel en het is zeker geen aankoop van het oude Feyenoord", zegt hij. De 21-jarige linkspoot loopt in juni van 2025 uit zijn contract in de GelreDome en heeft een geschatte marktwaarde van 3,5 miljoen euro. Het treffen tussen Feyenoord en Vitesse eindigde in 4-0 en Manhoef speelde 86 minuten mee in De Kuip.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers