'Feyenoord verliest strijd om Vetlesen en schakelt door naar Griekse middenvelder'

Feyenoord heeft de concurrentiestrijd van Club Brugge verloren om de Noor Hugo Vetlesen. De middenvelder van Bodø/Glimt moest de opvolger van de vertrokken Orkun Kökçü worden, maar hij lijkt een verblijf in zijn geboorteland België te verkiezen boven een Champions League-avontuur met Feyenoord. De Rotterdammers hebben al een nieuwe middenvelder op het oog.

Begin deze maand werk bekend dat Feyenoord met Club Brugge aan het strijden was om de handtekening van Vetlesen, maar hierin trokken de Rotterdammers aan het kortste eind. Volgens het Portugese Record schakelt Feyenoord nu door naar Sotiris Alexandropoulos. Zij melden dat de kampioen van Nederland al navraag heeft gedaan bij Sporting Lissabon voor de middenvelder. 

De 21-jarige Griek werd in de zomer van 2022 voor vier miljoen opgepikt bij Panathinaikos. Echter kwam hij in Portugal maar amper tot spelen toe. Alexandropoulos heeft in Lissabon een contract tot de zomer van 2027. Daardoor is het onduidelijk of Feyenoord gaat voor een huurdeal of een definitieve transfer.

Ook interessant