Van der Vaart maakt 'oncollegiale' Cillessen met de grond gelijk: "Een naar mannetje"

Feyenoord liet zondagmiddag punten liggen in Nijmegen tegen NEC (1-1) en na de wedstrijd was NEC-doelman Jasper Cillessen onderwerp van gesprek. Cillessen sprak tegenover de NOS zijn ambitie uit om op het WK in Qatar te keepen en gaf daarbij aan dat hij de enige doelman is bij Oranje met toernooi ervaring. Volgens Rafael van der Vaart een oncollegiale uitspraak: "Het is een beetje een naar mannetje", aldus de oud-international bij Studio Voetbal.

In een interview met de NOS zei Cillessen dat hij de enige is met toernooiervaring. Iets wat bij analist Van der Vaart in het verkeerde keelgat schoot: "Ik ken hem een beetje van het Nederlands elftal en als ik heel eerlijk ben: het is een beetje een naar mannetje", aldus Van der Vaart bij Studio Voetbal, die stelt dat Pasveer op dit moment het beste keept. "Je ziet het ook in het interview. Indirect probeert hij zijn plekje te verdien in het Nederlands elftal", doelt Van der Vaart op de uitspraken van Cillessen, die ook wordt geloofd door de analist: "Ik vind het een hele goede keeper en in vorm maakt hij veel kans om eerste keeper te worden, maar ergens heeft hij iets naars. Ik vind hem geen teamplayer", aldus Van der Vaart.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl