Nieuwe ontwikkelingen rondom mishandelingszaak Labyad

In oktober van dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Zakaria Labyad verhoord werd als verdachte in een mishandelingszaak uit juli 2020. Eerder deze maand kwam als gevolg een kort geding in de zaak van Labyad. De aannemer die centraal staat in de zaak, wilde beelden van de vermeende mishandeling in handen krijgen. Er zijn nu nieuwe ontwikkelingen rondom het conflict.

Dat nieuws brengt het Algemeen Dagblad naar buiten. Het medium meldt dat Hocein Zouhri, de aannemer rondom de aangifte, krijgt naar eigen zeggen niet alle beelden van het incident in handen. Zouhri moet het doen met één minuut aan beeldmateriaal. De rechter gelooft het verhaal van kamp-Labyad dat er niet (meer) op beeld staat. Op het al geleverde beeldmateriaal zou te zien zijn hoe man, leunend tegen een auto, omringd wordt door meerdere mannen en klappen incasseert.

Mishandeling Labyad

Op de beelden zou Labyad zelf ook te zien zijn. Het is alleen niet goed te zien wat de aanvaller van Ajax precies aan het doen is. Tijdens een confrontatie op 5 juli 2020 kregen de twee partijen onenigheid over werkzaamheden van Zouhri, die als aannemer werk verrichte aan de villa van Labyad. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl