Van Hanegem vreest voor Feyenoord: "Die kunnen zeker voor een verrassing gaan zorgen"

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord het lastig gaat krijgen tegen Sparta Rotterdam in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal. 

Sparta plaatste zich afgelopen zondag voor het seizoenstoetje van de Eredivisie na een 1-2 zege op SC Heerenveen. "Sparta kan zeker voor een verrassing gaan zorgen", vertelt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Dat heb ik vorige week al geschreven. Feyenoord gaat het heel erg moeilijk krijgen".

De Kromme gaat ook nog in op de supporters, die De Kuip binnendrongen tijdens Feyenoord - RKC Waalwijk. "Ze zijn ontevreden over de directie. Daar ga ik niet in mee, behalve dan dat gezanik over Feyenoord City. Dat duurt al zo lang, ze hadden in die tijd al drie stadions kunnen bouwen. Blijf lekker in De Kuip. Gelukkig konden ze verder spelen".

Play-offs

De play-offs om Europees voetbal gaan woensdag van start. Feyenoord en Sparta Rotterdam kruisen om 21.00 uur de degens in De Kuip. De winnaar van die wedstrijd plaatst zich voor de finale en treedt aan tegen FC Utrecht of FC Groningen. De winnaar van de play-offs mag zich melden in de tweede voorronde van de Conference League.

column van hanegem in het algemeen dagblad over feyenoord