Van Persie junior tekent eerste profcontract bij Feyenoord

Shaqueel van Persie, de zoon van Robin van Persie, speelde al een tijd in de jeugdopleiding van Feyenoord en is nu beloond met zijn eerste profcontract bij de club. Een speciaal moment, zo laat de 15-jarige aanvaller weten op de officiële kanalen van de club. Van Persie heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025.

“Omdat ik al sinds mijn tiende jaar bij de club speel is deze dag extra speciaal voor mij. Feyenoord voelt voor mij als een soort tweede huis. De supporters, het stadion, alles is hier gewoon prachtig. Mijn droom is uiteindelijk om in De Kuip te spelen en het daar goed te doen.” De jeugdige aanvaller kwam in de zomer van 2017 over naar de academie van Feyenoord vanuit de jeugdopleiding van Manchester City.

Club goed te spreken over ontwikkeling

Feyenoord is goed te spreken over de ontwikkeling van de aanvaller. Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, zegt het volgende over Van Persie. “Hij is inzichtelijk sterk, beschikt over een uitstekende winnaarsmentaliteit, scoort gemakkelijk zijn doelpunten en laat tijdens trainingen en wedstrijden zien een echte leider te zijn.”