'Feyenoord mikt op extra verdediger en denkt aan verhuur Antonucci'

Feyenoord is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Met nog een aantal dagen op de teller denkt de ploeg van Arne Slot nog altijd aan versterkingen. Daarnaast zou het volgens clubwatcher Martijn Krabbendam overwegen om Francesco Antonucci te verhuren. 

Antonucci kwam in de zomer van 2020 voor ruim twee miljoen euro naar Feyenoord en mocht gelijk ervaring op doen bij FC Volendam. Dit seizoen lijkt de middenvelder niet te passen in het systeem en zou daardoor wederom ervaring opdoen bij een andere club. Dat laat Krabbendam weten tijdens de Dick Voormekaar Podcast. "Antonucci is licht geblesseerd geraakt bij Onder 21 en mag worden verhuurd, tenminste daar is veel interesse voor van clubs die hem willen huren."

Echter zou Antonucci zelf niks weten van nieuwe huurperiode. Zo zegt hij tegenover Volendam Inside: "Ik weet niks van een eventuele verhuur, of waar die berichten ook vandaan komen, voor hoever ik weet ben ik ook na 1 september (transferdeadline) nog bij Feyenoord."

Zelf is Feyenoord ook nog niet klaar op de transfermarkt. Her verwelkomde al Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Ofir Marciano, Frederik Aursnes, Marcus Pedersen en Gernot Trauner. Daar zou volgens clubwatcher Dennis van Eersel nog een extra centrale verdediger bij moeten komen.