Feyenoord-kassa rinkelt opnieuw: ‘Bedrag van dubbele cijfers voor middenvelder’

Feyenoord zal zeer binnenkort afscheid gaan nemen van Fredrik Aursnes. De middenvelder is al persoonlijk rond met zijn nieuwe werkgever Benfica en het lijkt er op dat de Rotterdammers willen meewerken aan een vertrek van de Noor.

Volgens de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano heeft de Portugese topclub een bod van meer dan tien miljoen euro gedaan op Aursnes. Feyenoord zou aanvankelijk 15 miljoen euro verlangen en het lijkt er op dat er spoedig een overeenstemming bereikt zal worden. De club uit Rotterdam maakt flinke winst op de Noor. Zo kwam hij amper een jaar geleden nog voor een kleine 450.000 euro over van Molde FK.

Feyenoord zoekt naar vervanger

De Rottedammers zijn inmiddels ook al op zoek naar een vervanger. Zo werd er al bij FC Twente aangeklopt voor de diensten van Ramiz Zerrouki. Feyenoord zou een miljoenenbod op de middenvelder hebben gedaan, alleen wil FC Twente niet meewerken aan een vertrek. Een andere speler die nog genoemd wordt is Sivert Mannsverk. De Noorse middenvelder staat momenteel nog onder contract bij de oud-werkgever van Aursnes; Molde FK.

Net binnen