FC Twente zit niet te wachten op Hendrix: "Er is geen enkele belangstelling"

Jorrit Hendrix hoeft niet terug te keren bij Feyenoord en werd door 1908 in verband gebracht met FC Twente, maar de Tukkers zitten niet op de middenvelder te wachten. De 27-jarige Nederlander staat onder contract bij Spartak Moskou, maar werd gehuurd door de Stadionclub. 

Namens RTV Oost deed clubwatcher Tijmen van Wissing navraag bij de Twente clubleiding of er een kern van waarheid zat in de geruchten. "Dit is zotteklap", schreef hij. "Er is geen enkele belangstelling, aldus een zegsman van de club". Het Belgische Royal Antwerp, waar landgenoten Mark van Bommel en Marc Overmars werkzaam zijn, schijnen ook gecharmeerd te zijn van Hendrix. 

Slot heeft al kenbaar gemaakt eventueel mee te willen werken aan een uitgaande transfer van de middenvelder. Dat betekent echter niet dat de 27-jarige middenvelder al vertrokken is. Hendrix voelt zich namelijk prima op zijn plek in Rotterdam-Zuid en wil voor zijn kansen strijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Hij vervulde afgelopen seizoen een reserverol op het middenveld en was een noodoplossing om Malacia te vervangen.