Arne Slot zet vraagtekens bij sterkhouder: "We moeten zijn reactie afwachten"

Feyenoord-aanwinst Reiss Nelson wacht nog op zijn eerste minuten in het shirt van de Rotterdammers. Hoewel de Engelse buitenspeler steeds fitter wordt, zal hij ook niet in actie komen tegen sc Heerenveen. Bovendien is het nog maar de vraag of Marcus Pedersen kan spelen tegen de Friezen.

Reiss Nelson

Hoewel Nelson deze week voor het eerst een deel van de groepstraining mee deed, kan hij nog niet spelen tegen de Friezen: "Ik ben blij dat hij deze stappen heeft gezet", vertelt Arne Slot op de persconferentie. De trainer heeft echter de hoop dat hij snel te bewonderen zal zijn in De Kuip: "We gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt en ik hoop dat hij snel de volgende stappen kan zetten."

Marcus Pedersen

Er kan dus een streep door de naam van Nelson. Bovendien is het ook nog maar de vraag of Arne Slot een beroep kan doen op Marcus Pedersen. De Noor verliet tegen PSV namelijk het veld met een brancard: "We moeten zijn reactie op de training van vandaag even afwachten. Het ziet er goed uit en ik ben blij dat hij zo snel is hersteld", vervolgt de trainer. "Of hij tegen Heerenveen ook weer gaat spelen, bepalen we woensdag. Met Lutsharel Geertruida hebben we gelukkig een goede speler achter de hand", aldus Slot. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl