Arne Slot zet vraagtekens bij sterkhouder: "We moeten zijn reactie afwachten"

Feyenoord-aanwinst Reiss Nelson wacht nog op zijn eerste minuten in het shirt van de Rotterdammers. Hoewel de Engelse buitenspeler steeds fitter wordt, zal hij ook niet in actie komen tegen sc Heerenveen. Bovendien is het nog maar de vraag of Marcus Pedersen kan spelen tegen de Friezen.

Reiss Nelson

Hoewel Nelson deze week voor het eerst een deel van de groepstraining mee deed, kan hij nog niet spelen tegen de Friezen: "Ik ben blij dat hij deze stappen heeft gezet", vertelt Arne Slot op de persconferentie. De trainer heeft echter de hoop dat hij snel te bewonderen zal zijn in De Kuip: "We gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt en ik hoop dat hij snel de volgende stappen kan zetten."

Marcus Pedersen

Er kan dus een streep door de naam van Nelson. Bovendien is het ook nog maar de vraag of Arne Slot een beroep kan doen op Marcus Pedersen. De Noor verliet tegen PSV namelijk het veld met een brancard: "We moeten zijn reactie op de training van vandaag even afwachten. Het ziet er goed uit en ik ben blij dat hij zo snel is hersteld", vervolgt de trainer. "Of hij tegen Heerenveen ook weer gaat spelen, bepalen we woensdag. Met Lutsharel Geertruida hebben we gelukkig een goede speler achter de hand", aldus Slot. 

Ook interessant