Persvoorlichter Ajax komt met hoopvolle update over Van der Sar

Edwin van der Sar is afgelopen weekend 'af en toe' bij kennis geweest, aldus De Telegraaf. De voormalig algemeen directeur van Ajax is afgelopen week getroffen door een hersenbloeding en ligt in het Kroatische Split op de intensive care. 

Persvoorlichter Ajax heeft nauw contact

Daags na de hersenbloeding van Van der Sar meldde Ajax dat de medische situatie rond de oud-algemeen directeur 'stabiel maar nog steeds zorgwekkend' was. Marcel van der Kraan, journalist bij De Telegraaf, vertelt gesproken te hebben met Miel Brinkhuis, persvoorlichter van Ajax. "Hij staat dicht bij de familie Van der Sar en is een bekwame en hele keurige woordvoerder", zegt Van der Kraan in de podcast Kick-Off.

Af en toe bij kennis

Van der Kraan vervolgt zijn verhaal door te melden dat het ook voor Brinkhuis lastig is om alles te brengen, in verband met privacy en de onzekere situatie. "Hij heeft vrijdag alleen gebracht wat hij kon brengen, namelijk dat Edwin op de intensive care lag", aldus de journalist. "We hebben in het weekend een hele kleine update gekregen, namelijk dat hij af en toe bij geweest is. Of dat uit zichzelf was, of hij bijgebracht is en meer details, daar kunnen we ons niet over uitlaten. Maar wel dat hij af en toe bij is."

Ook interessant