Woerts voorspelt terugkeer Overmars: "Hebben behoefte aan hem"

Onlangs werd bekend dat Ajax twee pogingen heeft ondernomen om Marc Overmars terug te laten keren binnen de organisatie. Wegens grensoverschrijdend gedrag vertrok de toenmalig directeur uit Amsterdam, maar al snel werd opnieuw contact gezocht. Chris Woerts denkt niet dat een hereniging uitgesloten is.

Dat deed Michael van Praag namelijk uit de doeken. Bij ons is dat niet bespreekbaar Een terugkeer van Overmars bij Ajax is niet aan de orde." In een rubriek van Vandaag Inside laat Woerts zijn licht schijnen op de zaak en hij kraakt de handelingen van de Amsterdammers. "Dan heb je je morele antenne totaal verkeerd staan. Ze waren zo desperate dat hij was weggegaan", stelt de sportmarketeer. "Ik vind dat het morele kompas van Ajax volledig zoek is."

Terugkeer Overmars bij Ajax niet uitgesloten

De sportmarketeer denkt namelijk dat Overmars en Ajax in de toekomst weer met elkaar in zee gaan. Dat heeft te maken met de handelswijze van de voetballerij, maar ook de noodzaak. "De voetballerij is vergevingsgezind. Michael is drie jaar voorzitter, dan is die weg. Tegen die tijd heb je een hele andere situatie. Als Ajax goed presteert, hebben ze geen behoefte aan Overmars. Als ze niet presteren, hebben ze wel behoefte aan hem. Het zijn allemaal dagkoersen", besluit Woerts.