Schotland maakt zich klaar voor clash: "Ze hebben veel hele goede spelers"

PSV speelt dinsdagavond het eerste duel van het tweeluik tegen Rangers FC. De Schotten en de Eindhovenaren strijden om een plaats in de groepsfase van de UEFA Champions League en Michael Beale en Peter Bosz blikken vooruit op de kraker.

"Ik vind het een heel goed team. Noa lang is een uitstekende speler. Bakayoko, Babadi, de jonge spelers, Veerman, die wij goed kennen bij Rangers, Sangaré, De Jong. Ze hebben veel hele goede spelers". begint Beale. "We weten dat het een hele zware opgave gaat worden, maar wij hebben ook spelers die hopelijk in staat zijn PSV pijn te doen", aldus de oefenmeester van Rangers FC.

De Eindhovenaren kunnen ook al een beroep doen op Sergino Dest, die op huurbasis over is gekomen van FC Barcelona. "Hij is in staat om te spelen, maar dat zullen we morgen zien", vertelt Bosz in gesprek met RTL. De defensie is het pijnpunt van de Eindhovenaren en daardoor is een aanwinst geen overbodige luxe. "De kritiek is niet van mij", doelt de trainer op de klachten rondom de laatste linie van PSV.

"Ik ga niet iedereen napraten die het heeft over een zwakke verdediging, dat vind ik onzin. Ik zeg altijd: we verdedigen met zijn allen en we vallen aan met zijn allen. Ik zal niet ontkennen dat de jongens dat tegen Vitesse goed hebben gedaan, maar het is te makkelijk omdat alleen op de verdediging af te schuiven", besluit hij.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers