Ruzie in Amsterdam: "Mislintat en Steijn hebben elkaar al twee weken niet gesproken"

Sven Mislintat en Maurice Steijn hebben al twee weken geen contact gehad, zo meldt Mike Verweij in zijn podcast. De technisch directeur is niet blij met de woorden van Steijn na afloop van het duel met Fortuna Sittard (0-0).

Aankoopbeleid zonder Steijn

Steijn liet weten dat hij in de transferperiode meerdere spelers heeft aangedragen bij Mislintat, maar die 'maakte andere keuzes'. Die uitspraken 'zitten Mislintat natuurlijk niet lekker', aldus Verweij. "Hij heeft afstand genomen van alle spelers die Mislintat heeft gehaald Dat is hem dusdanig niet in dank afgenomen dat er volgens mij al twee weken niet tussen die twee is gesproken", zegt Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Vanaf vandaag moet dat waarschijnlijk wel weer, want FC Twente komt eraan. Die hebben natuurlijk wel een beetje mot. Dat wordt hem niet in dank afgenomen."

Zwaar programma

De journalist vreest zelfs voor een vroeg vertrek van Steijn. Zeker nu er een erg zwaar programma op komst is. Met FC Twente, Olympique Marseille en Feyenoord wachten drie ijzersterke tegenstanders. "Dan [bij drie keer verlies] kan er weleens heel snel een heel vervelende beslissing genomen worden. Maar wat gebeurt er dan met Sven Mislintat, die hem in dat geval kennelijk een zooitje bagger in zijn maag heeft gesplitst?"

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers