Feyenoord maakt komst Alireza Jahanbakhsh wereldkundig!

Feyenoord heeft Alireza Jahanbakhsh definitief binnen. De 27-jarige buitenspeler maakt de overstap van Brighton naar De Kuip en kost circa vier miljoen euro. Hij tekent voor drie seizoenen en heeft een optie voor nog een jaar. Op de officiële kanalen van Feyenoord laat hij weten hoe een telefoontje van Arne Slot de transfer in gang zette.

"Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan. Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer mogelijk te maken. Ik had geen twijfel."

Frank Arnesen is verheugd met de komst van Jahanbakhsh, die de naar Ajax vertrekkende Steven Berghuis moet vergeten: "Met Alireza voegen we de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie. Een speler die meerdere seizoenen bewezen heeft een hoog rendement te halen. Bovendien zit hij nu in de fase van zijn carrière waarin hij snel van enorm toegevoegde waarde voor ons kan zijn."

Arne Slot toont zich ook verheugd met zijn komst