Wie opent het WK met een goed resultaat in Groep D? Frankrijk en Denemarken openen hun WK-campagne!

De derde speeldag staat in het teken van Groep C en Groep D. De laatste groep is gevuld met de regerend Wereldkampioen Frankrijk, de outsider Denemarken, Tunesië en Australië. In de eerste wedstrijden in deze groep nemen Denemarken en Tunesië het om 14.00 uur tegen elkaar en 's avonds om 20.00 uur speelt Frankrijk tegen Australië. Speel dit WK mee bij Jack's Casino & Sports en win! 

Zet regerend Wereldkampioen Frankrijk haar ambities kracht bij?

Frankrijk is een van de favorieten voor de Wereldtitel. De Fransen wonnen het WK 2018 en hebben een sterke selectie tot hun beschikking. Ondanks tegenvallende resultaten in de Nations League en het wegvallen van diverse sterren, waaronder Karim Benzema, blijft het Franse nationale team een van de titelfavorieten. Frankrijk en Australië troffen elkaar vijf keer eerder, waaronder op het WK 2018. In Rusland wonnen de Fransen die wedstrijd met 2-1 door een goal van Griezmann uit een strafschop en een eigen doelpunt. Lukt de Fransen om opnieuw te winnen van Australië?

Frankrijk wint van Australië (1.29)

Kan Denemarken hun rol als outsider waarmaken?

Denemarken gooide hoge ogen op het EK en in de Nations League. De Denen schatten hun kansen hoog in als eventuele outsider en kunnen tijdens hun openingswedstrijd tegen Tunesië laten zien wat ze in hun mars hebben. Slechts één keer troffen de twee landen elkaar. Dat was in 2002 tijdens een oefeninterland. Denemarken sloot deze wedstrijd met 1-2 winnend af. Lukt het Denemarken om Tunesië opzij te zetten?

Denemarken wint van Tunesië (1.62)