Het leukste van Jan Boskamp

Jan Boskamp is één van de tafelgasten bij Veronica Inside. Samen met zijn collega's Wilfred Genee, René van der GIjp en Johan Derksen vormt hij regelmatig een kwartet. Samen bespreken zij het voetbal van de afgelopen week en komen er regelmatig anekdotes ter sprake. De analist zorgt altijd voor opschudding door zijn aanstekelijke lach, grappige versprekingen en zo nu en dan een mep richting zijn buurman.

Versprekingen

De Feyenoord-supporter kijkt wedstrijden uit allerlei competities en kent zodoende veel spelers. Echter heeft Boskamp soms te maken met wat vergissingen en dat levert regelmatig leuke televisie op. Van Mark-Jan Fluddurus tot Midgetland... een paar op een rijtje!

Corrigerende tik

Naast de oud-trainer zitten is niet geheel zonder risico's, want Boskamp haalt regelmatig uit als hij wordt uitgelachen door zijn collega's. Van der Gijp kan zijn lach meestal niet bedwingen als het gaat over Joke Bruijs, eten, JAKO-kleding of zijn versprekingen. Dat moet hij regelmatig bekopen met een corrigerende tik.

Wielrennen

Als je het ons vraagt, behoren de filmpjes van Boskamp op een wielrenfiets tot de mooiste beelden die er bestaan. Voor het goede doel ging de oud-voetballer de uitdaging aan om 128 kilometer te fietsen. Na 60 kilometer moest hij de strijd staken na een fietstocht vol valpartijen. Hi werd gevolgd door zijn collega's en dat leverde deze beelden op.