Sneijder ziet Schreuder grip op selectie verliezen: ‘Pasveer is die ook kwijt’

Wesley Sneijder denkt dat Alfred Schreuder de kleedkamer bij Ajax aan het verliezen is. De oud-middenvelder twijfelt over de afwezigheid van Mohammed Kudus in het treffen met NEC eerder (1-1), zo vertelt hij aan tafel bij Veronica Offside.

Kudus zou zich een dag voorafgaand het duel met NEC hebben ziekgemeld. Sneijder denkt dat er meer aan de hand is. “Hij merkte dat hij niet ging spelen. Of hij zich daarom ziek heeft gemeld? Daar kan je van uitgaan.” Sneijder noemt dat Schreuder langzaam zijn grip op de kleedkamer verliest. "Hij verliest langzaam de kleedkamer. Soms is het pijnlijk om een harde boodschap te brengen, maar het werkt ook niet om iedereen te vriend te houden.”

Ten slotte spreekt Sneijder nog over het interview van Pasveer na afloop van de wedstrijd. De doelman liet weten niks te horen te hebben gekregen van Schreuder over zijn positie in de selectie na de aankoop van Gerónimo Rulli. Ondanks dat Schreuder dit zelf wel vertelde aan de pers. “Pasveer is hij ook kwijt. Hij zal wel beter weten, maar gaat dat niet voor de camera vertellen.”

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers