Goudhaantje Til spreekt over toekomst bij Feyenoord

Guus Til was met twee doelpunten de grote man bij Feyenoord in het gewonnen duel met Sparta Rotterdam (4-0). De middenvelder kent een topseizoen en staat nu met dertien doelpunten op de eerste plek in het topscorersklassement van de Eredivisie.

Afgelopen zomer kwam Til op huurbasis van Spartak Moskou over naar Feyenoord. Na dit seizoen zal de middenvelder weer terugkeren naar Rusland, tot ongenoegen van vele Feyenoord fans. Deze zouden Til maar al te graag langer willen vastleggen.

In een gesprek met RTV Rijnmond wil de middenvelder niet te veel kwijt over zijn toekomst, mede vanwege zijn werkgever in Rusland. “Ik heb een werkgever in Moskou en wil niet dat zij iets te horen krijgen dat zij niet weten. Ik wil niemand blij maken of teleurstellen. Maar het is zeker een mooie match hier.” Guus Til is erg blij met zijn bijdrage aan Feyenoord dit seizoen. “Ik ben blij met mijn meest productieve eredivisieseizoen tot nu toe. Het gaat ontzettend goed. Ik denk dat ik altijd op zoek ben naar goals en kijk aan het einde van het seizoen wel hoeveel het er zijn.”

Slot schat dat Feyenoord zeker een kans heeft om de middenvelder langer te binden. Maar de trainer denkt ook dat Spartak hem niet zomaar weg wil doen na zijn goede spel in Rotterdam. “Ik zou me goed voor kunnen stellen dat de technisch directeur van Spartak Moskou nu denkt: goh, die Til is toch niet zo'n onaardige speler.”

Feyenoord-doelman vertrekt