Drie Ajacieden door het slijk gehaald na #ajasha: "Echt verschrikkelijk dit"

De supporters van Ajax hebben na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (3-0) hun oordeel geveld over de selectie van Ajax. Een aantal spelers kan rekenen op complimenten, terwijl enkele anderen stevig worden aangepakt.

Onder anderen aanwinsten Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic en doelpuntenmakers Steven Bergwijn en Mohammed Kudus worden bejubeld om hun vertoonde spel. "Enorm fan van Branco van den Boomen. Het snelle spelen, constant vragen om de bal en het nemen van verantwoordelijkheid bevalt me nu al. Neemt gelijk de leiding op het middenveld", aldus een van de fans.

Een greep uit de reacties (TEKST GAAT VERDER ONDER DE TWEETS)

Owen Wijndal, Calvin Bassey en Davy Klaassen krijgen juist stevige kritiek te verduren. De Ajax-supporters zien dit drietal deze transferzomer het liefst vertrekken uit Amsterdam. "Langzaam wordt het beter en komt er weer wat voetbal in. Echter zijn er ook nog harde noten te kraken. Wijndal? Wat is er met je aan de hand jongen! Bassey? Je bent nog slechter dan Pietertje. Klaassen? ga je schamen wat jij laat zien dus tijd om te gaan", zo klinkt het.

Een greep uit de reacties

Ook interessant