Kraay ziet één groot verbeterpunt voor Zerrouki in aanloop naar Feyenoord-transfer

Ramiz Zerrouki maakt volgens Hans Kraay junior nog te weinig doelpunten, zo vertelt de analist zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. Volgens Kraay is dat het punt waar Zerrouki nog aan moet werken voordat hij Orkun Kökcü kan vervangen bij Feyenoord. Volgens de Telegraaf en TC Tubantia is de transfer van de Twente-middenvelder bijna rond, er zou een transfersom van 7 tot 8 miljoen euro bij gemoeid zijn.

"Ik heb het even opgezocht", begint Kraay zijn pleidooi over Zerrouki. "Hij heeft in 100 wedstrijden maar 4 doelpunten gemaakt. Dat is niet zo veel." Volgens Kraay geldt hetzelfde voor Mats Wieffer, die in 34 wedstrijden voor Feyenoord 3 keer wist te scoren. "Wieffer is ook een geweldige speler die niet veel doelpunten voor Feyenoord maakt." Dit kan een probleem worden op het Feyenoord-middenveld: "Als hij dan op de plek van Kökcü gaat spelen... Die heeft in 28 wedstrijden al 8 goals en 2 assists."

Volgens Mario Been wordt Zerrouki in ieder geval een fantastische toevoeging voor Feyenoord: "Ze hebben iemand nodig die een verbinding is, met name vanuit de achterste lijn naar voren toe. Dat kan hij uitstekend." Volgens Been zou Zerrouki een uitstekende vervanger voor Kökcü zijn.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers