Frank de Boer reageert op ontslag: ''Zeer teleurgesteld over de beslissing''

Frank de Boer is 'zeer teleurgesteld' over zijn ontslag bij Crystal Palace, zo laat hij weten in een post op Instagram. Maandagmiddag werd hij ontslagen nadat hij pas 77 dagen aan het roer was bij de club uit Londen. Dit was het resultaat van vier nederlagen tegen Burnley (1-0), Huddersfield Town (0-3), Liverpool (1-0) en Swansea City (0-2). 

Reactie en records

Op zijn Instragam schreef hij: ''Zeer teleurgesteld over de beslissing maar ik wil de spelers, de staf en de fans bedanken voor hun steun. Succes in de toekomst.'' De Nederlander kende een zeer slechte start in Engeland. Hij vestigde hierdoor zelfs een Premier League-record: de eerste manager in de historie die zijn club geen enkel doelpunt zag scoren. Tevens is hij de snelst ontslagen manager in de geschiedenis van de Premier League, met slechts vier wedstrijden achter zijn naam. 

Het ontslag op Selhurst Park viel zelfs sneller dan dat in Italië. Bij Internazionale werd De Boer na 85 dagen ontslagen. De geruchten gaan dat Roy Hodgson hem op zal volgen bij Palace. 

De Boer gesterkt na bliksemontslag bij Crystal Palace

En anderen zagen er de humor wel van in...