Ajax wil Timber nieuw contract aanbieden om topclubs te weren

Ajax wil Jurriën Timber graag behouden. Eerder werd bekend dat onder andere Manchester United en Bayern München azen op de diensten van de centrale verdediger. Volgens Mike Verweij wil Ajax Timber nu een nieuw contract aanbieden om hem uit de handen van topclubs te houden, zo meldt de Ajax-watcher in de Kick Off podcast van De Telegraaf.

Dat bevestigt Mike Verweij in de podcast Kick Off. Volgens Verweij is verlenging van het contract van Timber niet uitgesloten. De centrale verdediger heeft momenteel nog een contract tot medio 2024. Een verkoop van de speler lijkt daarmee niet noodzakelijk. Ajax zou met de verkoop redelijk wat geld kunnen opstrijken, maar lijkt van een transfer af te zien. Met een nieuw contract zou Ajax andere clubs willen afstoten.

Ten Hag wil Timber meenemen naar Manchester

Huidig Ajax-trainer Erik ten Hag vertrekt aan het einde van dit seizoen naar Manchester United en zou het aantrekken van een nieuwe centrale verdediger als één van de prioriteiten hebben gekozen. Onder Ten Hag maakte Timber in 2019 zijn debuut voor Ajax. De trainer zou de verdediger dolgraag willen meenemen naar Manchester.