'PSV aast op dure 19-jarige Braziliaan'

Volgens het Braziliaanse UOL Esporte is PSV in de race om de handtekening van Rodriguinho. De 19-jarige middenvelder staat momenteel onder contract in zijn thuisland bij São Paulo, maar heeft de clubs voor het uitkiezen.

Zo zouden ook Paris Saint-Germain en LA Galaxy achter de jonge Braziliaan aanzitten. Bij São Paolo heeft hij nog een contract tot de zomer van 2026. Zijn club kan dus een flink bedrag voor hem vragen en dat is ook de bedoeling. Vanaf zes miljoen mogen clubs over de brug komen, maar de belangenbehartigers van Rodriguinho denken dat hij de club twintig miljoen kan opleveren. Rodriguinho is pas net doorgebroken bij São Paulo. In totaal speelde hij elf duels voor de Brazilianen, waarin hij één keer tot scoren kwam. 

PSV hoopt deze zomer de selectie dusdanig te versterken zodat het mee kan gaan doen om het kampioenschap volgend seizoen. Daarnaast moet er na de zomer groepsfase Champions League gespeeld worden in het Philips Stadion. De Eindhovenaren doen er alles aan om Xavi Simons te behouden en de eerste aanwinst lijkt de Amerikaan Ricardo Pepi te worden.

Feyenoord-doelman vertrekt