'PSV deed poging op deadline day voor Van de Ven'

Op de laatste dag van de transferperiode vertrok Micky van de Ven bij FC Volendam. Waar Feyenoord de centrale verdediger nog naar Rotterdam-Zuid probeerde te halen, ging Wolfsburg met Van de Ven aan de haal. Nu blijkt dat ook PSV de verdediger nog probeerde aan te trekken.

Het was een bijzondere transferzomer voor Micky van de Ven. De centrale verdediger wilde vertrekken bij FC Volendam, maar dat werd in eerste instantie tegengehouden. De KKD-club ging niet akkoord met een bod van twee miljoen, waarna Van de Ven via een rechter contractontbinding eiste. De rechtszaak verloor hij en moest in Volendam blijven. Uiteindelijk vertrok Van de Ven toch nog naar Wolfsburg.

Op de deadline day kwam naar buiten dat Feyenoord een 'alles of niet poging' ging doen op de verdediger. Bij De Telegraaf onthuld Mike Verweij dat PSV ook nog een poging waagde om Van de Ven in te lijven. "We kregen een bericht, en dat is ook gecheckt, dat PSV dinsdag om 17.30 uur nog een poging heeft gewaagd om Micky van de Ven naar Eindhoven te halen. Dat is heel opvallend, want daarmee geven ze toch wel aan dat de spits, Carlos Vinícius, niet genoeg was, en dat ze ook nog op andere borden hebben geschaakt."

Ook interessant