Hans Kraay jr. komt met primeur: "Herman van Drie gaat met twee vermogende vrienden Feyenoord kopen"

Hans Kraay jr. vertelt aan tafel bij Veronica Inside dat Feyenoord een nieuwe eigenaar krijgt. De ESPN-presentator liep Herman van Drie tegen het lijf dit weekend in een café. Van Drie deelde met Kraay jr. dat hij samen met twee vermogende vrienden de club uit Rotterdam-Zuid gaat kopen.

Oude bekende

Herman van Drie is zeker geen onbekende van de Rotterdammers. Hij heeft namelijk in de Raad van Commissarissen gezeten bij Feyenoord. In 2019 vertrok hij wegens 'een verschil van inzicht'. De vleesmagnaat gaat volgens Hansie Hansie samen met twee vermogende vrienden investeren in de club. De analist en de Feyenoord-supporter troffen elkaar dit weekend in een café en daar raakten de twee in een gesprek.

Vermogende man

Volgens Wilfred Genee heeft Van Drie samen met zijn broers een gezamenlijk vermogen van 700 miljoen euro'. Met dit vermogen staat de vleesmagnaat stevig gevestigd in de Quote 500. Naast zijn verleden bij de Raad van Commissarissen is Van Drie ook één van de grondleggers van Vrienden van Feyenoord. Een échte clubman die nu als supporter zijn club gaat kopen.

Net binnen