Veerman furieus na 'repeterend verhaal': "We hebben negentig minuten de bal gehad..."

Een zichtbaar teleurgestelde Joey Veerman verscheen na afloop van het eerste duel tussen Rangers FC en PSV voor de camera van RTL7 en daarin stak hij zijn onvrede niet onder stoelen of banken. De Volendammer baalt dat er niet meer uit de heenwedstrijd is gehaald door zijn ploeg.

"Op het eerste kwartier na hebben we de hele wedstrijd de bal gehad... We komen iedere keer tot mogelijkheden, maar niet tot kansen. Het is een repeterend verhaal dat we een mannetje te kort komen in de zestien", begint hij. Als hem gevraagd wordt naar de aanloop richting de 1-0, ziet hij ook een verbeterpunt. "Dat doet hij ook niet expres, misschien moeten wij die bal daar helemaal niet inspelen", doelt hij op Sangaré, die na balverlies de 1-0 gescoord zag worden.

"Volgens mij hebben wij alleen maar de bal gehad. Als wij iets zorgvuldiger met de mogelijkheden omgaan, liggen daar alle kansen. Hij geeft ook direct aan waar komende week op getraind moet worden. "We hebben heel veel spelers die graag de bal willen hebben, waardoor er te weinig diepgang is. Daar moeten we aan werken." Over zijn eigen spel op Ibrox is Veerman tevreden. "Ik denk dat ik prima aan de bal was, de rust in het spel bracht, maar af en toe ook de versnelling. Ik denk dat ik een redelijke wedstrijd gespeeld heb", besluit hij.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers