Mogelijke eindbestemming voor doelman Ramaj valt weg

Bij Ajax leek het vertrek van doelman Diant Ramaj slechts een kwestie van tijd. Toch is nu de meest aannemelijke optie weggevallen door de Duitser. Genoa had concrete interesse in de Duitser, maar de Italianen halen nu toch een andere doelman in huis. 

In Amsterdam was er veel te doen om het besluit van trainer Francesco Farioli rond de plek onder de lat van Ajax. De oefenmeester heeft vooralsnog namelijk routinier Remko Pasveer aangesteld als eerste doelman. Hierdoor zou een vertrek van Ramaj aanstaande zijn, mede doordat de Duitse doelman weigert als tweede viool te fungeren. 

Bij Genoa vertrok eerste doelman Josep Martínez naar landskampioen Inter. Volgens transferspecialist Gianluca di Marzio meldde de Italiaanse club zich hierdoor eerder al bij de Amsterdammers, om te informeren naar Ramaj. Dit lijkt nu geen optie meer te zijn voor de 22-jarige reservekeeper van Ajax, aangezien Genoa in zee is gegaan met Pierluigi Gollini van Atalanta. 

Ajax-trainer Farioli zit ondertussen niet stil en pakt door met zijn beleid. Diverse spelers hoeven niet te rekenen op een basisplaats onder de Italiaan.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers