Veelbesproken Selimi wil toch bij Spakenburg blijven, ondanks dat hij niet inviel tegen Ajax

De veelbesproken Argjend Selimi wil toch bij SV Spakenburg blijven. Dat meldt RTV Utrecht zaterdag. Selimi liet donderdag weten per direct te willen vertrekken, nadat hij een dag eerder geen speeltijd kreeg in de bekerwedstrijd tegen Ajax (7-0 nederlaag, red.). De club uit de Tweede Divisie was verrast door die uitspraak, en gaf de voetballer bedenktijd. 

"Ik heb mijn tas ingeleverd. Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en in de ArenA word je nog niet eens een invalbeurt gegund, dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen", zei Selimi donderdag tegen De Bunschoter. 

Gesprek met trainer 

Maar de bedenktijd heeft geholpen, want nu staat hij er anders in. Volgens RTV Utrecht wil Selimi toch bij Spakenburg blijven. Maar bestuurslid Peter Kroonenberg laat weten dat trainer Eric Meijers het laatste woord heeft. "Argjend zal het gesprek moeten aangaan met Eric Meijers, en dan horen we wel wat er verder gebeurt. Het is nu aan de trainer om te bepalen hoe hier verder mee om te gaan en of hij een straf krijgt."

Doodschop

Het was niet de eerste keer dat Selimi negatief in het nieuws kwam. Eerder ging hij viral nadat hij in de derby tegen Ijsselmeervolgens een doodschop uitdeelde, en na afloop zei dat hij 'het zo weer zou doen'.